Over ons

Over Publishing Services

De vele fijne contacten met mijn klanten, daar word ik blij van!

Publishing Services is in maart 2010 opgericht door Pieter Bekkers. Na vele jaren voor werkgevers te hebben gewerkt, heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart met mijn eigen bedrijf.

Het is mijn passie om (complexe) projecten perfect te coördineren. Dat kan gaan om een drukopdracht, maar zeker ook om projecten die van A t/m Z, dus van vormgeving tot en met de gedrukte of digitale publicatie moeten worden gerealiseerd.

Mijn grote grafische vakkennis, uitermate goede service en mijn perfectionistische instelling, waarvan ik soms zelf wel eens last heb, dragen bij aan een perfecte afhandeling van elk project. Dat is wat mijn klanten van me verwachten!

Snelheid, goede kwaliteit en flexibiliteit zijn de onderscheidende factoren. “Dat is te danken aan de ‘zzp-instelling’ die ik heb, “er gaat om vijf uur geen bel omdat de dag erop zit.”

In mijn vrije tijd maak ik graag een mooie lange wandeling door de Schoorlse duinen in Noord Holland en als ik wat meer tijd heb rijd ik met mijn vrouw naar Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland om daar bergwandelingen te maken. Fietsen doe ik ook graag en eens per jaar stap ik op de lange latten voor een weekje heerlijk skiën op de mooie pistes in de Franse Alpen.

Pieter Bekkers
Pieter Bekkers
Eigenaar

Publishing Services

Creatie en vormgeving

Publishing Services is uw partner voor het leveren van een totaalconcept. Wij doen dit in nauwe samenwerking met diverse ontwerpbureaus.

Prepress

Onze zeer ervaren en vakkundige DTP’ers geven alle aandacht aan uw projecten.

Drukken en afwerken

Met veel zorg en aandacht zijn de werkzaamheden uitgevoerd voordat uw publicatie kan worden gedrukt, dit drukwerk moet uiteraard met de meeste zorg worden vervaardigd.

Afterpress

Regelmatig krijgt Publishing Services de vraag of het drukwerk nog verder kan worden verwerkt. Ook fulfilment werkzaamheden worden door ons tot in de puntjes verzorgd.

Projectmanagement en advisering

Heeft u behoefte aan een deskundige projectmanager voor het inregelen van uw publicatieprocessen?

Publishing services

Ik neem mijn klanten werk uit handen. Zo kunnen zij zich richten op hetgeen waar zij goed in zijn; op de core business.

Neem contact op voor een goed gesprek, het kost u slechts enkele minuten maar kan u veel voordeel opleveren. Koffie?”

Publishing Services

Uw core business.... UW SPECIALISME,
uw grafische producties en processen.... ONZE CORE BUSINESS!

WAT VINDEN ONZE KLANTEN